Wie is Opper?

Opper: een paar enthousiaste webbouwers met veel ervaring. Wij bouwen websites, -winkels en -applicaties. We hebben een kantoor vol planten vlakbij Nemo in Amsterdam.

Meteen praten?

Over Opper

We zijn amateurs, in de zin dat we liefde voor ons vak hebben. Professionals, in de ervaring die we hebben en het werk dat we leveren. Bij Opper doen we ons best voor jou en jouw bedrijf op de manier waarop wij dat het beste kunnen: goede websites bouwen.

Wij houden hier niet op. Een website is nooit af. Na oplevering gaan we samen sleutelen, schaven en aanscherpen tot we samen de beste resultaten behalen.

Lars van Duijkeren

Front-end developer

Lars is onze eeuwig optimistische front-ender. Hij loopt dagelijks met een zakmesje en schoevendraaier door het kantoor om schilderijen en plankjes recht te hangen, omdat dat helaas niet met CSS kan. Onze DIY-enthousiast rijdt door weer en wind naar kantoor met de motor en is militair.

Lourens Thalen

Opperhoofd

Is de eerste van het stel die ouder is dan 30, en de aanvoerder van het team. Deed vroeger ontwerp, toen front-end en vervolgens back-end. Is pragmatisch, denkt graag mee en organiseert festivals in z’n vrije tijd.

Alex Raileanu

DevOps

De man met de baard. Deze Roemeen, die zijn jeugd spendeerde in Spanje, kijkt in z’n pauzes graag naar andere gamers die spelletjes spelen. Hij is de man die aangekeken wordt als het collectief iets technisch uitgelegd dient te krijgen. Eet graag ramen.

Gijs Hoppen

Front-end developer

Maakt absoluut de leukste grapjes op kantoor. Knutselt graag aan WordPress websites, wordt verder erg enthousiast van The Beatles, Planet Earth en The Grand Tour. Heeft sinds 2020 een oorbel, wat hem “de hardste gast” van Opper maakt.

En wat betekent Opper?

Op zichzelf betekent Opper twee dingen: een plek in de luwte waar schepen kunnen liggen, of een berg hooi. Hier identificeren wij ons echter niet mee. Als bijwoord betekent het ‘bovenliggend’ – dat vinden we dan wél leuk. Daar streven we naar.

Contact