Web development in Amsterdam

Wij bouwen websites, webwinkels en applicaties. Op verschillende platformen, liefst mobile first en altijd makkelijk in beheer.

Development in Amsterdam

Het mocht even duren, maar Amsterdam laat van zich horen! We hebben in de hoofdstad inmiddels meerdere unicorns en die richten zijn erg digitaal georiƫnteerd: Adyen, Picnic, Mollie, Messagebird, ook digitaal is Amsterdam het centrum van Nederland. Development in Amsterdam is serieus aan het groeien, zoals het hoort!

En hoe verhouden wij ons?

Nou, wij zijn absoluut geen unicorn, maar wel lekker aan het bouwen, ook aan de website(s) van Picnic. Ook maken we regelmatig gebruik van Mollie en Messagebird, dus stiekem zijn we heel lokaal bezig.

Door de pandemie is de levendige creatieve sector even kalm, maar we zijn vanuit Opper absoluut weer op zoek naar het volgende vette idee om uit te voeren. Ben je ondernemer en wil je samenwerken? Wij verzorgen graag development voor nieuwe en spannende projecten.

We hebben front-end en back-end developers, plus een devOps – dat is een hippe term voor een systeembeheerder. Samen komen we overal wel uit, hoe ingewikkeld het vooraf ook lijkt. We doen vooral veel WordPress, WooCommerce en Laravel.

WordPress development

WordPress is het populairste CMS op het internet – het is gratis, flexibel, veelzijdig en erg makkelijk te beheren. Wij bouwen themes om WordPress mooi te stijlen, of plug-ins om er nog meer functionaliteit aan toe te voegen. Ook werken wij met WooCommerce, om ook webwinkels te kunnen draaien op WordPress.

Laravel development

De rest van onze projecten bouwen we op Laravel. Waar WordPress een compleet CMS is, waar al heel veel in zit, is Laravel vooral een ‘framework’. Het is een fundament voor een web-applicatie, maar geeft verder nog geen invulling hoe de applicatie eruit moet gaan zien. WordPress doet dat wel, door bijvoorbeeld pagina’s, artikelen en media beheerbaar te maken. Laravel is veel beter geschikt voor applicaties, waar WordPress vaak beter scoort als startpunt voor een beheerbare website.

PHP, API, JS, kort het af en wij kunnen ’t.

Maar laten we het niet ingewikkelder maken dan het is. Wij bouwen websites, webwinkels en webapplicaties. Dat doen we al jaren, daar zijn we goed in en halen we veel plezier uit. We bedenken en bouwen applicaties, doen veel onderhoud en optimaliseren conversie. Alles om onze opdrachtgevers de resultaten te bieden die zij verdienen.

Wil je samenwerken? Neem contact op en dan plannen we een date!