Kennisbank van Opper: artikelen over het web

Bij Opper schrijven we soms over web, design, development, seo en optimalisatie – dit gaat allemaal in onze kennisbank. Kunnen we jou helpen?

Leesvoer voor de mensen.

We schrijven af en toe wat over het internet. Het gaat over development, zoekmachine-optimalisatie, ontwerp, maar ook over wat er bij een project komt kijken. Stiekem is het ook een beetje “practising what you preach”.

Een webshop laten bouwen in Amsterdam

Op zoek naar een fijne development partij die een goede webshop in elkaar zet? Bij Opper doen we dit graag!

PHP Developers in Amsterdam

Bij Opper vind je PHP developers voor WordPress, WooCommerce en Laravel (maar andere systemen mogen ook).

DevOps – hoe een goede set-up kan helpen met webontwikkeling

Een goede devOps zet een fijne omgeving op om snel en goed in te kunnen ontwikkelen. Een goed begin is het halve werk!

Abonnementen met WooCommerce Subscriptions

Abonnementen worden door steeds meer webwinkels aangeboden. Een handig middel om continuïteit te garanderen voor het bedrijf, precies weten wat er komende maanden binnen zal komen.

Hoe werkt Google Tag Manager? GTM uitgelegd!

Benieuwd hoe Google Tag Manager precies werkt? Het is eigenlijk heel simpel, wij leggen het graag uit.

Web development in Amsterdam

Wij bouwen websites, webwinkels en webapplicaties. Dat doen we al jaren, daar zijn we goed in en halen we veel plezier uit. We bedenken en bouwen applicaties, doen veel onderhoud en optimaliseren conversie.

WordPress development – themes, plug-ins en Gutenberg.

WordPress is al jaren het meestgebruikte CMS op internet. Het is simpel te gebruiken en beheren, rijk aan mogelijkheden en makkelijk opgezet. Bij Opper gebruiken we vaak WordPress, maar wij gaan net een stapje verder.

WordPress developers in Amsterdam

Zoek je goede WordPress developers in de hoofdstad? Knijp in je handjes, je hebt ons gevonden!

WooCommerce – een webwinkel in WordPress

WooCommerce is een van de meest populaire oplossingen om een webwinkel mee te bouwen. Het is makkelijk te beheren, snel op te zetten en flexibel genoeg om bijzondere dingen mee te bouwen.

WordPress onderhoud en beveiliging: waar moet je aan denken en op letten?

Een paar handige tips en trucs voor onderhoud en beveiliging van WordPress websites.

Wat is back-end en front-end development, waar zit het verschil?

Van een afstandje is elke programmeur hetzelfde: iemand achter een computer, die meestal veel te veel koffie drinkt en praat tegen zijn of haar computer. Er zijn veel verschillende soorten programmeurs: maar het meest voor de hand liggende onderscheid is front-end en back-end.

Samen ondernemen – bouwen we een webwinkel?

We hebben al veel websites en webwinkels gebouwd, dat vinden we erg leuk. Een webwinkel is inmiddels snel opgezet, een succesvolle webwinkel opbouwen is andere koek.

Samen een web-applicatie bouwen?

We hebben al veel websites en webwinkels gebouwd, dat vinden we erg leuk en gaan we ook graag mee door. Wij bouwen graag een webapplicatie met bevlogen ondernemers.

SAAS: Software As A Service, hoe werkt het, wat is het en waarom is dit de toekomst?

Software As A Service, beter bekend als SAAS, is een term die heel veel gebruikt wordt de afgelopen jaren. Steeds meer diensten worden geautomatiseerd en worden SAAS-producten.

Goed gevonden worden door SEO: zoekmachine-optimalisatie

Hoe komt jouw publiek of doelgroep bij je terecht? Je kan kiezen voor advertenties, hopen dat anderen over je vertellen of heel zichtbaar zijn door uithangborden, aanwezigheid op social media, etc.

Ik wil een website laten bouwen – waar moet ik aan denken?

Bij Opper hebben wij al honderden websites gebouwd, dus we vinden dat we wat recht van spreken hebben. Maar waar moet je nou allemaal aan denken als je een website wil laten bouwen?

Een webapplicatie bouwen met Laravel

We zijn grote fans van Laravel, een van de meest populaire PHP frameworks. Waar WordPress een heel goede basis is om simpele websites of webwinkels mee te bouwen, biedt Laravel een ander soort beginpunt.

Consultancy – hulp nodig bij een webproject?

Vanuit Opper helpen we af en toe als externe consultants bij webprojecten. Wij vergemakkelijken het proces, denken mee met developers, schrijven (de)briefings en zorgen ervoor dat de begroting reëel is.

Beheer en onderhoud van een website, hoe werkt dat?

Wij houden ons het liefst bezig met technische ondersteuning en doorontwikkeling – iets dat heel vaak vergeten wordt bij de start van een project. Software wordt doorontwikkeld, mogelijke lekken blootgelegd – blijf dus netjes up to date met je website.

Zoekmachine-optimalisatie – wat kunnen we bereiken in een jaar?

We kunnen onze opdrachtgevers wel tips en trucs geven hoe ze beter scoren in Google, maar we kunnen het zelf ook laten zien.

WooCommerce developers in Amsterdam

WooCommerce developers in Amsterdam, die vind je bij Opper.

Opper: webbureau in Amsterdam

Op zoek naar een webbureau in Amsterdam? Vlakbij NEMO/Artis zit Opper, daar vind je alles wat je zoekt!