WooCommerce developers in Amsterdam

Opper bouwt graag webwinkels, bijvoorbeeld in WooCommerce.

WooCommerce development: wij bouwen webwinkels

WordPress is het meest gebruikte CMS op internet. Het zorgt ervoor dat je zonder programmeerkennis een website kan beheren. Door middel van themes is een beheerder vrij om de look en feel aan te passen, met behulp van plug-ins is de functionaliteit uit te breiden. Een van de meest bekende plug-ins is WooCommerce, hiermee maak je van je website een webwinkel. Bij Opper doen we veel WooCommerce development, om zo de perfecte webwinkel te bouwen. 

WooCommerce in de basis

WordPress is van zichzelf al heel compleet – pagina’s en artikelen aanmaken en bewerken, gebruikersbeheer, media, etc. WooCommerce breidt WordPress verder uit met producten, betalingen, bestellingen – eigenlijk alles wat je in een webwinkel nodig hebt. Het is zo compleet als nodig, maar ook zo compact als mogelijk is. Ook WooCommerce is via andere plug-ins weer uit te breiden. Met WooCommerce development kan alles gebouwd worden wat niet al met bestaande plug-ins mogelijk wordt gemaakt.

Ontwikkelen van WooCommerce plug-ins

Wij bouwden al verschillende custom plug-ins voor opdrachtgevers. Deze kunnen heel simpel zijn, maar ook uitgebreide logica bevatten. Ook hebben we verder gebouwd op veel verschillende plug-ins van andere bouwers, zodat het resultaat volledig naar wens is van de webwinkelbeheerder. Wij bouwden bijvoorbeeld:

  • Een verificatie plug-in, waarmee een gebruiker documenten moet uploaden na aankoop.
  • Een e-mail plug-in, voor centraal (en keurig) beheer van e-mails die automatisch verstuurd worden.
  • Koppelingen tussen WooCommerce en boekhoudpakketten.

Hulp nodig bij WooCommerce development?

Dan zit je bij Opper in Amsterdam helemaal goed. Wij bouwen een custom plug-in, of stellen voor welke (combinatie van) plug-ins het beste resultaat zal geven. Uiteraard bouwen we ook custom themes. Laten we het vooral eens bespreken. Klik hier om contact op te nemen.