WordPress developers in Amsterdam

Op zoek naar WordPress developers in Amsterdam?

Zoek je goede WordPress developers in de hoofdstad? Knijp in je handjes, je hebt ons gevonden! We bouwen al jaren vette (en heel zakelijke en keurige) websites in WordPress. We zetten websites op, doen hosting, bouwen themes en plug-ins en zorgen ervoor dat alles aansluit bij de wensen en verwachtingen.

WordPress themes op maat

Het liefst bouwen we WordPress themes from scratch. Met Gutenberg, de nieuwe site editor is beheer van WP nog makkelijker geworden, zodat ook niet-technische beheerders heel makkelijk mooie pagina’s kunnen bouwen – uiteraard volledig in huisstijl. Wij werken met een paar vaste ontwerpers, maar kunnen ook goed uit de voeten met ontwerpen van anderen.

Plug-ins programmeren en andere functionaliteit

Zoek je wat extra functionaliteit? Bij WordPress gaat dat met plug-ins en uiteraard bouwen we die ook. Zo zorgen we ervoor dat je met je website precies kan wat je zelf wil. Dit geldt voor WordPress zelf, maar natuurlijk ook voor WooCommerce.

Zoekmachine-optimalisatie, conversie, een goede website ontstaat niet vanzelf

Het is heel fijn om te weten hoe bezoekers op een website belanden, wat ze zoeken en hoe ze het best geholpen kunnen worden. Daarom bemoeien wij ons altijd een beetje met onze opdrachtgevers. We installeren tools om inzicht te krijgen (met Google Tag Manager als uitgangspunt), doen voorstellen wat voor content er moet komen, hoe conversie te verbeteren valt, zodat de websites die we bouwen de best mogelijke resultaten behalen.

Op zoek naar WordPress developers in Amsterdam?

Of het nu om een kleine of grote websites gaat, helemaal vanaf niets opgebouwd of juist een project overnemen, bij Opper is het geen probleem. Neem vooral contact op, dan spreken we af en gaan we heel snel wat moois maken samen!