Alle projecten

Eventmaat

Het leukste evenementenbureau van Leiden

Voor deze startende ondernemers uit Leiden verzorgen wij een website die goed vindbaar is, goed gekoppeld is met hun systemen en veel nieuwe opdrachten binnen sleept. De bezoekersaantallen verdubbelen het afgelopen jaar elk kwartaal.

Positionering en merk

Eventmaat komt voort uit Puur Festival, maar wilde wel graag op zichzelf staan. Opper hielp met de positionering online. Vanuit de oprichters van Eventmaat was het heel duidelijk de wens dat zij hun visie duidelijk uit kunnen dragen: zij zijn jouw maat bij jouw evenement.

Samen met opdrachtgevers zetten zij de schouders eronder, dit gebeurt met een erg persoonlijke touch. Geen kille samenwerking van opdrachtgever-opdrachtnemer, maar juist zorgen dat iedereen samen voor elkaar door het vuur gaat: dat heb je nodig bij grotere evenementen.

Eventmaat biedt decoratie te huur aan, helpt met productie, vergunningstrajecten en regelt alles wat je zelf niet kan of wil. Zelf noemt Eventmaat zich het leukste evenementenbureau in Leiden.

Koppelingen en zoekmachines

De website van Eventmaat werkt op WordPress, maar er zit een koppeling met hun plannings- en beheersysteem. Orders komen daar binnen en beschikbaarheid van producten wordt automatisch gecontroleerd.

Focus op SEO

Het is voor een startend bedrijf als Eventmaat belangrijk dat ze goed gevonden worden. De markt is groot maar er is veel concurrentie. Er is gekozen om vooral te focussen op de verhuur-tak. Zo verhuren ze bijvoorbeeld veel stretchtentenfunktion one speakers en aankleding voor festivals.

De toekomst van Eventmaat

Afgelopen zomer was een bijzondere zomer voor de heren van Eventmaat. Het bedrijf staat als een huis, er komen veel aanvragen binnen via de website en nu is het de bedoeling de groei door te zetten. Wij zetten de samenwerking lekker voort, er komt nog veel moois aan!

Met ons werken?