Alle projecten

Jaarbeeld cordaan

Jaarbeeld Cordaan |

Jaarbeeld van Cordaan

Cordaan slaat een nieuwe weg in en communiceert meer en meer online. Zij worden hierin bijgestaan door in60seconds, die vette graphics en animaties maken. Zij kwamen bij ons om hun ontwerp te laten bouwen en zo een interactief jaarbeeld te kunnen opleveren. Wij waren erg te spreken over de kwaliteit van het werk van in60seconds, maar ook over de samenwerking met hen en Cordaan.

Wij waren niet verantwoordelijk voor het ontwerp, maar ook in dit geval konden we hier goed mee aan de slag. In60seconds betrok ons al vroeg, zodat we ook de haalbaarheid van hun wensen konden onderzoeken.

Werkzaamheden

We bouwden een WordPress website waarin projecten en jaarcijfers makkelijk beheerd kunnen worden. Alle projecten werden semi-geautomatiseerd ingeladen en afbeeldingen toegevoegd. Latere wijzigingen waren snel en makkelijk aan te passen.

De website werkt goed op alle schermgroottes en heeft fall-back functionaliteit voor oudere browsers die niet alle nieuwe technologie ondersteunen. De hosting gebeurt door Cordaan zelf, zij hebben dus alles in beheer.

Samenwerking met een ander bureau

Normaliter doen wij graag een traject van begin tot eind en kijken we naar de lange termijn. Dit project was echter meer een eenmalige oplevering (er verandert niet veel meer als het jaarbeeld eenmaal is gepresenteerd), maar dit vonden we ook erg leuk om te doen. De samenwerking met in60seconds beviel ons uitstekend, hier geven we dan ook graag een vervolg aan.

Cordaan doet de webhosting zelf. Dit bieden wij zelf aan, maar zijn flexibel als partijen zelf goede voorzieningen hebben. Blijft moeilijk, iets helemaal uit handen te geven..