Alle projecten

Marmeren tafels

Marmeren tafels |

Marmeren Tafels

De heren van Marmeren Tafels zijn een half jaar na lancering van hun webwinkel marmerentafels.eu al flink aan het groeien. Aan Opper de opdracht om een nieuwe webshop te bouwen, die kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. We willen onszelf niet op de schouder kloppen, maar we zijn erg blij met het resultaat. Omdat ze sinds kort ook de beschikking hebben over het Nederlandse domein:

De opdracht

De heren hadden een webwinkel in elkaar gezet die goed presteerde, echter was dit vooral opgezet als proof of concept. Nu het concept bewezen was, werd het tijd voor een robuustere aanpak.

Opper was verantwoordelijk voor het gehele traject van de website. Positionering is met zo’n product redelijk voor de hand liggend en hoewel ze qua prijsstelling competitief zijn, is het toch een duur product. We wilden dus graag een chique uitstraling, hoogstaand en kwalitatief.

Een eigen ontwerp in magazine-stijl, mooie foto’s en scherpe teksten, verwerkt tot een webwinkel gebouwd op WooCommerce.

Het resultaat

Een keurige webwinkel met nieuwe opbouw. Focus op de verschillende modellen (eet-, bijzet-, salon en ronde tafels) en de verschillende kleuren (wit, groen en zwart). De website is volledig mobile first gebouwd, maar komt ook op desktop prachtig uit de verf.

De reacties zijn vooralsnog iets om trots op te zijn, het mag duidelijk zijn dat de heren klaar zijn voor de volgende stap.

En nu?

Nu gaan we bezig met het opzetten van nieuwe campagnes om de website beter onder de aandacht te krijgen. Zoekmachine-optimalisatie, online marketing en nog beter inzichtelijk maken wat er op de website gebeurt. Wij kijken er naar uit hier samen met hen een groot succes van te maken.

Ook een nieuwe site?