Alle projecten

MijnPil

MijnPil

Inmiddels hebben we een nieuw artikel over MijnPil geschreven.

We zijn geen one trick pony, we nemen in elk geval graag verschillende klussen aan. Bij MijnPil kregen we een nieuwe uitdaging, waar we verder werkten op een bestaande website met relatief hoge conversie, voor een doelgroep waar wij als bedrijf wel erg van houden, maar zelf niet toebehoren: vrouwen.
MijnPil, en de apotheek die daarbij hoort, biedt online anticonceptiemiddelen aan. De expertise en betrouwbaarheid van een echte apotheek, met het gemak van het internet.

De uitdaging van Mijnpil

De website van MijnPil moet betrouwbaarheid uitstralen, plus een bepaalde laagdrempeligheid bieden. Bij de vorige site was de look & feel verouderd, doch liep de webwinkel keurig. Aan ons om te zorgen dat de website beter opgezet werd, het ontwerp weer helemaal bij de tijd was en natuurlijk de conversie nog verder verhogen.

Daarnaast mag niet iedereen zomaar anticonceptiemiddelen kopen. Hier hebben wij een plug-in voor geschreven.

Opper verzorgde ontwerp en ontwikkeling

MijnPil heeft een nieuwe huisstijl gekregen, die het mogelijk maakt de komende jaren door te blijven groeien. Een rustig kleurenpalet en een vriendelijke uitstraling, die goed past bij het product dat ze verkopen. In overleg met de opdrachtgever, maar ook door te testen bij de doelgroep, zijn we tot een resultaat gekomen dat gezien mag worden.

We ontwikkelden een verificatieplug-in

Nadat een bestelling is gedaan, krijgt de nieuwe klant de mogelijkheid een foto van haar recept te uploaden. Deze wordt versleuteld opgeslagen en door een medewerker van de apotheek gecontroleerd. Op deze manier wordt elke nieuwe klant voor een bepaald recept geverifieerd, en hoeven terugkerende bezoekers zich niet opnieuw te legitimeren bij de apotheek. Met originele pakbonnen, die speciaal voor de apotheek zijn ontwikkeld, is de verwerkingssnelheid van ruim 10 naar 4 minuten per bestelling gegaan.

Vervolgtraject voor optimalisatie

MijnPil wilde snel live met hun website, dus ook met hen werkten wij met een agile scrum methodiek. Wij zijn inmiddels in een fase beland waar we in een maandelijkse sprint de website verbeteren. We zijn blij met een vaste samenwerking en zijn continu, zowel voor als achter de schermen, bezig met optimaliseren.

Spreekt dit je aan?

Mocht je net zo overtuigd zijn van dit verhaal als wijzelf, kom dan vooral eens langs op kantoor.

Neem contact op