Picnic

De snelstgroeiende supermarkt van Nederland, zonder fysieke winkels maar mét gratis bezorging. De kenmerkende wagentjes rijden overal door Nederland en wij bouwen hun website.

Check de Picnic website

React en Gatsby

De website van Picnic is opgezet door henzelf. Aan ons om alles netjes in orde te maken, want na jaren bouwen werd het langzamerhand een legacy project. Met React en Gatsby werd een erg snelle website gebouwd, die helemaal in de stijl van Picnic staat.

De website is gericht op de consument: het ziet er dus verzorgd uit, maar is niet te gelikt. Het moet duidelijk zijn wat Picnic doet en wat klanten kunnen verwachten. De positieve vibe die Picnic weet te creëeren is authentiek – voelbaar bij hen op kantoor en ook zichtbaar op de website.

Meten is weten

Picnic is voornamelijk een tech-bedrijf. Boodschappen is hun business, maar daarachter zitten veel knappe koppen die goed weten waar ze mee bezig zijn: hun succes is geen geluk.

Op de website wordt veel doorgemeten – helemaal GDPR compliant natuurlijk. Welke pagina’s zijn populair, waar wordt veel op geklikt, waar komt verkeer vandaan, hoe kunnen we verbeteren?

Picnic is data driven en dat maakt het erg leuk.

Verder nog iets?

Jazeker, met Picnic gaan we zeker door. A/B testen, de site beter beheerbaar maken, nieuwe campagne-sites, noem maar op. Picnic heeft de ambitie om nog veel groter te worden en wij groeien graag met ze mee!

Neem contact op