Alle projecten

Terr.as

Terr.as

Corona gooit voor iedereen roet in het eten. Evenementenbureau Eventmaat zag al haar evenementen geannuleerd worden, maar in plaats van opgeven bedachten zij iets nieuws: tijdelijke terrassen op bijzondere plekken, helemaal corona-proof. In Oegstgeest staan in de maanden juli en augustus op verschillende plekken terrassen, Opper bouwde het systeem erachter!

Complete back-office voor beheer van het terras

Tot 1 juli was het verplicht om reserveringen aan te nemen. Daarna werd dit versoepeld, maar ergens is goed inzicht in je gasten natuurlijk erg handig – zo is het mogelijk om hen altijd te bereiken, bijvoorbeeld als blijkt dat er weer ergens een uitbraak is, of als het terras niet open gaat bij slecht weer.

Het beheersysteem heeft dan ook een compleet beheer voor gasten en reserveringen. Een gast betaalt bij een reservering vooraf €5,- dat als tegoed van de eerste bestelling afgetrokken wordt. Uiteraard stuurt het systeem automatisch een bevestiging van de reservering.

Voorraad, producten en bestellen

In het systeem, dat gebouwd is met Laravel, kan de gebruiker producten en voorraad beheren. Hier rollen rapportages uit over de inkomsten van die dag, alles is real time.

Betalen met tikkie

De betalingen worden gedaan via Tikkie – die heeft iedereen wel eens als Whatsappje ontvangen. Door dit helemaal te integreren in het systeem is het gebruik van Whatsapp niet nodig, maar kan de gast makkelijk bestellen en meteen via internetbankieren betalen. Is de bestelling betaald, dan wordt deze via sockets beschikbaar gemaakt voor de bar.

Functionaliteiten

De terr.as applicatie zit bomvol functionaliteit.

  • Openingstijden, reserveringen aannemen en beheren.
  • Een duidelijk blokkenschema voor de reserveringen.
  • Gasten management, met mail & sms ingebouwd.
  • Bestellingen via Tikkie én pin.
  • Een uitgebreide bar-app, met aangesloten bonnenprinters.
  • Voorraad en productbeheer, met een menukaart.
  • Meerdere soorten notificaties, voor bij drukte of slecht weer.
  • Realtime bestellingen en financieel inzicht.
  • Compleet customizable.

Hopen op een mooie zomer

De zomermaanden wordt het systeem op meerdere plekken in Oegstgeest ingezet. Na het oplossen van de kinderziektes, zowel op locatie als met de software, loopt het nu heel erg soepel. We zouden dit concept in 2021 graag samen met Eventmaat voortzetten, maar hebben ook interesse om samen te werken met andere ondernemers die zo’n systeem ook wel zien zitten. Neem daarom vooral contact op!

Contact