Samen een web-applicatie bouwen?

We hebben al veel websites en webwinkels gebouwd, dat vinden we erg leuk en gaan we ook graag mee door. Maar, we houden ook erg van ingewikkeldere projecten. Wij bouwen graag een webapplicatie met bevlogen ondernemers.

Heb je een goed idee?

Lever het idee bij ons aan, met daarin duidelijk in kaart gebracht waar het gat in de markt zich bevindt. Bepaal de doelgroep, de behoefte, eventueel een verdienmodel. Schrijf het idee uit, onderzoek de markt, maak een lijstje van de competitie. Is het idee na al dit werk nog steeds prachtig? Lever het dan bij ons aan. Zie het als een soort businessplan.

En dan?

Wij nemen het plan door, verifiëren bevindingen en gaan zo snel mogelijk in gesprek – uiteraard blijft het idee van jou. Wij nemen de mogelijke problemen en obstakels op, doen een voorstel hoe de applicatie gebouwd kan worden en wat daar voor nodig is.

En wat kost dit?

Niks. Wij zijn serieuze webdevelopers, maar we vinden het ook erg leuk om te ondernemen. We kunnen de lichten aanhouden van onze lopende klussen, maar we investeren ook graag in nieuwe projecten. Dus, in plaats van een dikke factuur, bespreken we hoe we samen de onderneming op kunnen zetten. Wij gaan voor een aandeel en geven hier consultancy- en development-tijd voor terug. Wij willen graag echt committed kunnen zijn, een risico nemen en samen winnen of verliezen.

Wat verwachten we van jou?

Toewijding, tijd en prioriteit. Wil je echt de schouders eronder zetten, dan durven we dit met je aan te gaan als het idee goed genoeg is. We gaan niet voor kleine tooltjes die enkel leuk zijn, of voor “Instagram maar dan voor katten”. We bouwen een echte oplossing voor een probleem, dat tot nu toe nog onopgelost is. Wij bouwen een prachtige kar, die door jou getrokken wordt.

Klinkt dit als iets voor jou?

Neem dan vooral contact op. We tekenen graag een NDA en bepalen dan of we een goede match zijn. We zoeken serieuze projecten, met ondernemers die durven, om samen met avontuur aan te gaan. Tot snel?