Samen ondernemen – bouwen we een webwinkel?

We hebben al veel websites en webwinkels gebouwd, dat vinden we erg leuk. Een webwinkel is inmiddels snel opgezet, een succesvolle webwinkel opbouwen is andere koek. Wij hebben dit al meerdere malen gedaan en willen hier absoluut mee door.

Heb jij het gat in de markt gevonden, of het perfecte product?

Nou, kom maar op dan. Wij bouwen er een heel vette webwinkel voor en blijven betrokken om alles in goede banen te leiden. We helpen met zoekmachine-optimalisatie, automatisering van processen en het verbeteren van conversie.

En wat kost dit?

Dat hangt er vanaf. We verwachten sowieso dat de inkoop betaald kan worden en er een marketingbudget is. Met ons maak je een afspraak die ervoor zorgt dat alle fondsen eerst besteed kunnen worden aan het laten groeien van het bedrijf. Wij vragen om een aandeel, of rekenen een prijs per conversie. Zo is het risico voor de ondernemer kleiner en willen we samen kunnen groeien.

Wat verwachten we van jou?

Toewijding, tijd en prioriteit. Wil je echt de schouders eronder zetten, dan durven we dit met je aan te gaan – als wij de potentie ook zien. We hebben heel serieuze klandizie die ons ook de mogelijkheid geven deze kansen te nemen, maar dit doen we enkel met toegewijde ondernemers.

Klinkt dit als iets voor jou?

Zie jij kansen, wil je die grijpen en help je hulp nodig, neem dan vooral contact op. We gaan in gesprek en willen graag je businessplan zien. Uiteraard is alles wat je met ons deelt niet voor andere ogen bestemd, dus we tekenen met liefde een NDA.