Hoger in die zoekresultaten!

Wat kunnen we zelf bereiken met zoekmachine-optimalisatie? 2021 is het jaar dat we met Opper eens laten zien wat er te bereiken valt.

2021 – de zoekmachine-optimalisatietest!

Veel mensen beginnen een nieuw jaar met goede voornemens, wij doen hetzelfde! Naast dat we dingen intern aanpakken, hebben we ook de eigen website wat meer prioriteit gemaakt. We kunnen onze opdrachtgevers wel tips en trucs geven hoe ze beter scoren in Google, maar we kunnen het zelf ook laten zien.

Omhoog in de zoekmachines

We zijn begonnen met het optimaliseren van onze website. Waar onze vorige website vooral een technisch hoogstandje was (Vue, mooie effectjes, etc) waren we toch vaak te druk met andermans website en lieten we sommige dingen zelf liggen, zoekmachine-optimalisatie is hier een mooi voorbeeld van. Dat gaan we in 2021 dus eens anders doen: meer schrijven, meer meten, beter scoren.

We zullen eerlijk zijn over de resultaten

Over een half jaar (zomer 2021) schrijven we een volgend artikel, die kleden we helemaal aan met mooie grafiekjes. Dit is het nulpunt, en stapje voor stapje schrijven we onszelf naar de eerste pagina van Google. Voor sommige klanten hebben we dit al gerealiseerd, voor anderen zijn we ermee bezig. We zijn heel benieuwd wat er voor onszelf te behalen valt. Het is een markt waar veel andere partijen al hun best hebben gedaan, dus spannend wat er voor ons nog te presteren valt.

Indexeren duurt even

We hebben al eens wat anders geschreven over SEO en zoekmachine-optimalisatie. Indexeren duurt even, dus wij houden de boel in de gaten. In de tussentijd, kunnen we jou misschien ergens mee helpen?

Contact