Opper: webbureau in Amsterdam

Bij Opper bouwen we websites, applicaties en webwinkels. Dit doen we voornamelijk in Amsterdam (maar we werken niet allemaal meer op kantoor).

Op zoek naar een webbureau in Amsterdam?

Dan is Opper het antwoord. Wij bouwen websites, webwinkels en applicaties, doen front-end en back-end. We bouwen voornamelijk op WordPress, WooCommerce en Laravel. We zijn een ervaren, flexibel en enthousiast webbureau.

Webdevelopment in Amsterdam

Ons kantoor zit vlakbij NEMO, aan het begin van de IJ-tunnel. We krijgen regelmatig de opmerking dat ons kantoor meer lijkt op een huiskamer dan een werkplek, daar hebben we helemaal geen problemen mee. Het staat boordevol planten en het is gezelliger dan je van een stel gasten zou verwachten. Je kan ons vinden aan het Rapenburg, op nummer 91B.

Wij bouwen WordPress en Laravel websites

Het zal ongeveer fifty/fifty zijn tussen WordPress en Laravel, we bouwen het in elk geval allebei erg regelmatig. Simpelere websites, of webwinkels, bouwen we het liefst met WordPress. Extreem handig en goed in beheer, lekker flexibel. Ingewikkeldere klussen, met API’s en uitgebreide database-architectuur, dat doen we liefst in Laravel. Bij Opper doen we front-end en back-end, maar we werken ook regelmatig samen met andere development-teams.

Webbureau gezocht?

Zoek je een webbureau met expertise op verschillende vlakken? Dan zouden we graag in contact komen.

Nog niet helemaal zeker wat er bij een website komt kijken? Bekijk dat hier. In elk andere geval, neem vooral contact op!